Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Csatlakozás a közösséghez

Azért vagy itt, mert tenni szeretnél végre azért, hogy egy jobb országban élj. Jó helyen jársz!

Miután regisztrálsz, egy olyan közösségbe kerülsz, ahol ugyanilyen cselekvő emberekkel találkozol. Itt a Főnix Mozgalom közösségében sokan sokféleképp teszünk, az egy közös cél érdekében.

Csoportok, programok, akciók és események várnak. Dolgozhatsz kisebb helyi és átfogó országos ügyekben. Kapcsolódhatsz már futó programokhoz és saját programot is indíthatsz.
Kereshetsz erőforrást, társakat a saját elképzeléseidhez, és fel tudod ajánlani a te erőforrásaidat mások programjaihoz.

Fontos: A regisztráció díjmentes. Nem vagyunk párt vagy intézmény. A Főnix Mozgalom közösségén belül többféle szinten és formában tudsz részt venni. Az intranet regisztráció után kitárulnak a lehetőségek, nézz szét kedvedre.

Ha szeretnél még többet megtudni, mielőtt regisztrálsz, olvasd el a bemutatkozónkat, nézd meg az Alapító Okiratot és az alapítók névsorát. Vagy írj nekünk, kérdezz bátran!

Fiók

Adatlap

Neved (kötelező)

Bármilyen nevet megadhatsz, ezt később is módosíthatod. Nem kötelező, de nagyon örülünk, ha saját névvel és képpel vagy jelen köztünk.

Megye ahol élsz (kötelező)

Ha tudjuk melyik régióban élsz, akkor olyan értesítéseket küldünk Neked, amik helyileg oda köthetők és nem zavarunk távoli eseményekkel, programokkal.

Szakmai érdeklődés, vagy ismeret

A megjelölés nem jelent automatikus csatlakozást, a csoport adminisztrátorának kell meghívnia. | Több is jelölhető!

Facebook profilod linkje (kötelező)

Kérlek add meg a profilod linkjét, hogy jobban megismerhessünk (csak a Mentorok és az ismerőseid fogják látni!)! Köszi! (Ha nincs profilod, írd hogy NINCS) Így kell kinézzen: https://www.facebook.com/valmi_neved_ilyesmi

Honnan, kitől hallottál a Főnix Mozgalomról? (kötelező)

Kérlek írd le néhány szóban, vagy nevezd meg az ismerősödet!

Felhasználási feltételek elfogadása (kötelező)

A jelöléssel kijelentem, hogy megismertem az oldal Felhasználási feltételeit és azokat magamra nézve kötelezőnek fogadom el.

Egy megosztás?