Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Főnix Estek Fényfolyam – Vendégünk Röhrig Géza

event
ápr 16, 2019

Információk:

Időpont:
2019 04. 16.
18:00 - 20:00

Helyszín:
Kaptár

Kategória:


Térkép:


Leírás:

A következő Fényfolyam est vendége Röhrig Géza Kossuth-díjas magyar színész, író, költő, énekes, az Oscar-díjas Saul fia című film főszereplője.

Az  angyalvakond, Röhrig legújabb verseskötete rendhagyó utat jár be: december közepéig kizárólag a Fedél Nélkül című utcalapot árusító hajléktalanoktól lehetett megvásárolni. A bevétel teljes összege a terjesztőknél, illetve a Fedél Nélkül szerkesztőségénél maradt. Erről, a társadalmi felelősségvállalásról, életútjáról és közösségeinkről is beszélgetünk majd vele.

Beszélgetőtársa Pikó András újságíró lesz.

Mi, a Főnix Mozgalom tagjai egy olyan országot szeretnénk, ahol a biztonság, az együttműködés, a felebaráti szeretet és az emberség a közös életünk alapja.
Foglalkoznunk kell mindazzal, ami összeköt minket, türelemmel és kíváncsisággal kell egymás felé fordulnunk.
Ehhez bizalomra, békére, lelki megnyugvásra van szükségünk. Arra, hogy megszabadulhassunk félelmeinktől.
Ezért indítjuk útjára a Főnix Estek programban a „Fényfolyam” című beszélgetéssorozatot, amely a lélekkel, a tradicionális és új lelki közösségekkel és azok társadalmi közegével kíván foglalkozni.
A beszélgetések során a hazai egyházak és újabb keletű hitéleti csoportok képviselői osztják meg tapasztalataikat az egyéni lelkiség, a közösségi felelősség és társadalmi befogadás kapcsolatáról.

**************
A részvétel díjmentes, a helyszínen adományt köszönettel fogadunk.
**************

Foglalás:
Scroll Up