Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Főnix Estek Fényfolyam – Vendégünk Śivarāma Swāmī

event
ápr 24, 2019

Információk:

Időpont:
2019 04. 24.
18:00 - 20:00

Helyszín:
Kaptár

Kategória:


Térkép:


Leírás:

“Légy olyan, mint a fűszál. Nézzük a füvet: lenyomod, rálépsz. Lelapul, de aztán ismét felegyenesedik. Mindegy, mekkora rajta a nyomás, képes újra felállni.”

A Fényfolyam est vendége Śivarāma Swāmī bhakti-jógi, szerzetes, spirituális tanító és a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetének vallási vezetője.

Beszélgetünk többek között majd életútjáról, arról, hogy a rendszerváltás előtt hogyan tudta elindítani közösségét Magyarországon, milyen üzenetet hordozhat számunkra a Krisna-völgy, a Varnásrama-kódexben megfogalmazott társadalomkép, és milyen szerepet lát a mai magyar társadalmi folyamatokban.

Beszélgetőtársa Pataki Andrea a Főnix Mozgalom ügyvivője, alapító tagja.

Mi, a Főnix Mozgalom tagjai egy olyan országot szeretnénk, ahol a biztonság, az együttműködés, a felebaráti szeretet és az emberség a közös életünk alapja.
Foglalkoznunk kell mindazzal, ami összeköt minket, türelemmel és kíváncsisággal kell egymás felé fordulnunk.
Ehhez bizalomra, békére, lelki megnyugvásra van szükségünk. Arra, hogy megszabadulhassunk félelmeinktől.
Ezért indítjuk útjára a Főnix Estek programban a „Fényfolyam” című beszélgetéssorozatot, amely a lélekkel, a tradicionális és új lelki közösségekkel és azok társadalmi közegével kíván foglalkozni.
A beszélgetések során a hazai egyházak és újabb keletű hitéleti csoportok képviselői osztják meg tapasztalataikat az egyéni lelkiség, a közösségi felelősség és társadalmi befogadás kapcsolatáról.

**************
A részvétel díjmentes, a helyszínen adományt köszönettel fogadunk.
**************

Foglalás:

Foglalás zárva erre az eseményre.

Egy megosztás?


Scroll Up