Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Gábor György filozófus – Főnix Estek Fényfolyam

event
febr 16, 2019

Információk:

Időpont:
2019 02. 16.
18:00 - 21:00

Helyszín:
Mozsár Bisztró

Kategória:


Térkép:


Leírás:

„Politikai értelemben bármilyen legyen is a hatalom, az egyházaknak távolságot kell tartaniuk tőle, büszke, autonóm intézményekként, hiszen ők nem pillanatnyi érdekeket, megfontolásokat követnek, hanem önfelfogásukból következően az emberiség lelkiismeretének örök szószólói.”

A következő Fényfolyam est vendége: Gábor György filozófus, vallástörténész.

Beszélgetni fogunk vele az egyházak felelősségéről és működési kereteikről, a „lélekbizniszről”, a szolidaritásról, és mindazokról a tapasztalásokról, amelyek segíthetnek bennünket célkitűzéseink elérése során.

A részvétel díjmentes, a helyszínen adományt köszönettel fogadunk.

 

Mi, a Főnix Mozgalom tagjai egy olyan országot szeretnénk, ahol a biztonság, az együttműködés, a felebaráti szeretet és az emberség a közös életünk alapja.
Foglalkoznunk kell mindazzal, ami összeköt minket, türelemmel és kíváncsisággal kell egymás felé fordulnunk.
Ehhez bizalomra, békére, lelki megnyugvásra van szükségünk. Arra, hogy megszabadulhassunk félelmeinktől.
Ezért indítjuk útjára a Főnix Estek programban a „Fényfolyam” című beszélgetéssorozatot, amely a lélekkel, a tradicionális és új lelki közösségekkel és azok társadalmi közegével kíván foglalkozni.
A beszélgetések során a hazai egyházak és újabb keletű hitéleti csoportok képviselői osztják meg tapasztalataikat az egyéni lelkiség, a közösségi felelősség és társadalmi befogadás kapcsolatáról.

Foglalás:

Foglalás zárva erre az eseményre.

Egy megosztás?