Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Köz(ös)ügyeink – Vendég Orosvári Zsolt

event
ápr 27, 2019

Információk:

Időpont:
2019 04. 27.
13:00 - 15:00

Helyszín:
Zöld Terasz Szeged

Kategória:


Térkép:


Leírás:

“Ebben az ügyben csak mellém és mögém lehet állni, elém nem.”

A Főnix Mozgalom szegedi közösségének vendége Orosvári Zsolt, az “Ágyat az anyukáknak” program ötletgazdája és megvalósítója.

A sárbogárdi apa, aki néhány hónap alatt elintézte, hogy a kórházakban az édesanyák ágyakon aludhassanak a beteg gyermekeik mellett, ne pedig a földön.
Az akció keretében 400 összecsukható ágyat sikerült vásárolni magánemberek adományaiból. Az ágyakat 30 intézménybe szállították ki országszerte.

Az esemény első felében vendégünk elmondja tapasztalatait. Majd a beszélgetést kinyitjuk a közönség felé, teret adva a kérdések és vélemények számára. Valamint hogy közösen összegyűjtsük azokat az ügyeket, amelyek még ilyen és hasonló kiállást kívánnak. Hol lehet ebben nekünk, tudatos tenni akaró embereknek szerepünk?

*******

A rendezvény szervezője a Főnix Mozgalom szegedi közössége. A “Köz(ös) ügyeink” beszélgetés célja, hogy olyan példákat és problémákat mutasson be, amelyek mentén együtt gondolkodhatunk és tehetünk azért, hogy olyan országban élhessünk, ahol jól érezzük magunkat. Erre a közös gondolkodásra várunk minden jó szándékú, tenni vágyó társat.

A beszélgetés moderátora Pataki Andrea, a Főnix Mozgalom alapító tagja, ügyvivője.

A rendezvényen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Foglalás:

Foglalás zárva erre az eseményre.

Egy megosztás?


Scroll Up