Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Főnix Klub – Elindultunk!

jan 15, 2019

Miért van szükség ma Magyarországon a Főnix Mozgalomra? Többek között erre a kérdésre kerestük a választ az első Főnix Klub alkalmával, ahová az ország különböző pontjairól érkeztek a tenni vágyó, a Főnix alapértékeivel szimpatizáló érdeklődők.

 

A Januári Főnix Klub lehetőséget teremtett arra, hogy az online felületeinken aktív, a Főnix tevékenységéhez csatlakozni kívánó emberek személyesen is beszélgethessenek egymással és a Főnix tagjaival.

Megvitattuk, milyennek látjuk Magyarországot, és szó esett arról is, milyennek szeretnénk látni. Beszélgettünk, hogy közös alapot teremtsünk a ránk váró együttműködés előtt, hogy megértsük egymás motivációját, megtanuljunk közös nyelvet beszélni és bízzunk egymásban.

Egymás megismerését és megértését elengedhetetlenül fontosnak tartjuk ahhoz, hogy maximális bizalommal, közösen tudjunk tenni azért, hogy Magyarország egy mindenki számára élhető országgá válhasson.

A beszélgetést kövesse cselekvés: a Főnix Mozgalom honlapján számos projekthez kapcsolódhat, aki regisztrál az oldalon, és lehetőség van saját projektek kezdeményezésére is.

 

Tenni szeretnél? Csatlakozz itt a Főnix Mozgalom közösségéhez!

 

Egy megosztás?


Scroll Up