Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mi a Projekt?

nov 14, 2018

A nyilvánvaló definíciója mindenki számára ismert, de azért fontos, hogy leírjuk azt, hogy mi itt a Főnix Mozgalomban mit értünk alatta.

Egy egyéni elképzelésből (tervből) kiinduló olyan csoportos munka, aminek célja a közvetlen, vagy tágabb környezetünk jobbá, szerethetőbbé, élhetőbbé tétele.

Vannak konkrét határidővel rendelkező projektek amik a cél teljesülésekor lezáródnak és a kapcsolódó csoport is megszűnik. Ezekről beszámoló, cikk, tanulmány, dokumentumfilm készülhet, amit megosztunk a lehető legtöbb médiában és felületen. Ezzel is motiválva másokat abban, hogy merjenek ők is tervezni és belevágni a terveikbe bátran támaszkodva a Főnix Mozgalom segítő szándékú közösségére.

Vannak olyan projektek, amik folyamatosan működnek mert a tevékenységük olyan jellegű. Ezek eredményeit, esetleges hirdetményeit ugyanúgy eljuttatjuk a tagjainkhoz és a nyilvánossághoz, időnként beszámolókat készítünk róluk. Ennek is közösségépítő és motivációs ereje van.

Gyakorlatilag bármiből lehet Projekt, ha van olyan ötleted, amiről azt gondolod, hogy megfelel a fentieknek és ez a közösség képes lenne megvalósítani.
Nem tudhatja senki előre azt, hogy melyik elképzelés válik majd valóra, vagy melyik szárnyalja túl a kitalálója képzeletét is.

Ami biztos, hogy itt van egy közösség, ami azon dolgozik, hogy rengeteg segítő szándékú emberhez eljusson a terved és minden eszközzel segítse a megvalósítását.

Nézd meg a nyitott Projekteket, vagy küldj be egyet Te is!